Bajan tarina

BAJA on suomalainen verkkokauppa, jonka erikoisalana on palautuminen. Siitä slogan HERE TO MAKE YOUR TOMORROW.

 
Olemme nuoria ja innokkaita ja olemme erityisen kiinnostuneita ihmisten palautumisesta. Ihmisten kiinnostus omaa hyvinvointia ja terveyttä, sekä urheilua kohtaan on lisääntynyt jatkuvasti. Palautumisen merkitystä hyviin urheilusuorituksiin ja omaan jaksamiseen ei voi korostaa liikaa. Aihetta tutkitaan jatkuvasti lisää ja on selvää, että palautumiseen panostamalla pystytään välttymään monilta turhilta loukkaantumisilta. 
 
Näihin ongelmiin Baja tuo ratkaisuja ja haluaa olla oman alansa edelläkävijä. Laatu on yrityksen tärkein prioriteetti ja Bajan tuotteilla taotkin itsesi varmasti kuntoon. Tuotevalikoimaa kasvatetaan jatkuvasti. Meiltä löytyy myös tuotteita, joita ei muualta Suomesta saa ja osaa tuotteista käytetään jopa olympiatasolla.
 
Tilaamalla Bajalta olet mukana työllistämässä suomalaisia nuoria ja tuottamassa hyvinvointia Suomeen. Seuraathan meitä myös sosiaalisen median kanavissamme ja jaathan someen kuvia häshtägeillä#bajasuomi ja #heretomakeyourtomorrow

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä sähköpostilla tiedustellaksesi tuotteista, tilauksista tai muista asioista. Pyrimme vastaamaan 1-2 arkipäivän kuluessa.

Sähköposti: asiakaspalvelu (at) baja.fi

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.